top of page
pexels-engin-akyurt-3356489.jpg

BEGELEIDING EN COACHING BIJ TRAUMA

Omarm jezelf

Wij gaan allemaal door verschillende situaties heen die pijn en leed achterlaten, op een manier dat je verdwaalt raakt in de spiraal van alle ellende. Door de zwaarte van de pijn begrijp ik heel goed dat het lastig is om te weten waar je kan beginnen om weer rust, stilte en hoop te kunnen ervaren. Daarom hebben wij bij The Center ruimte voor jou gecreëerd om te kunnen helen van de pijn, tot rust kan komen en weer perspectief kan krijgen.  

Wat kun je verwachten?

`jij staat centraal´:

Wij vinden jouw wensen en behoefte belangrijk, dus nemen wij in het begin alle tijd om deze in kaart te brengen en sluiten de therapie daarop aan. Gedurende het traject stemmen wij ook voortdurend met jou af zodat jouw herstel naar wens kan verlopen.

Ruimte en tijd voor herstel:

Wij nemen alle tijd voor jou om te kunnen herstellen en is er geen haast bij. Elke herstel verloopt namelijk anders per persoon, dus elke stap die je maakt erkennen en waarderen wij. Elke manier van herstel is acceptabel en je krijgt alle ruimte om het proces te doorlopen op een manier die het beste bij jou aansluit. 

Bewustzijn en grip op het leven vergroten:

Bij The Center helpen wij jou om meer begrip te krijgen voor je doen en laten door ervaringen in het verleden te verbinden met het nu en krachtbronnen en hulpbronnen in het licht te zetten. Om `jou´ als persoon meer te kunnen versterken in jouw herstelproces en jouw dagelijkse leven.  Daarnaast ondersteunen wij jou ook meer begrip te krijgen voor verschillende emoties die overheersend en verlammend kunnen voelen. Wij coachen jou bij het verwerken van deze emoties en hoe je ermee kunt omgaan, zodat deze emoties in je voordeel kunnen gaan werken. 

Ons doel hiermee is om je bewustzijn te vergroten om meer grip te krijgen op jouw leven en minder slachtoffer en machteloos te voelen van de innerlijke toestanden. 

Tot slot begeleiden wij jou te ontdekken wat jou kenmerkt als persoon, namelijk wat jouw kracht is, waarden, behoefte, wensen enz. en hoe jij deze meer ruimte kunt geven in je leven. 

Werkwijze:

Wij gebruiken verschillende therapievormen zoals:

  • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

  • CMFT

  • IFNT (Insight Focused Neuro Therapy) 

  • Ter ondersteuning:

    • Neurofeedback Training

    • Tikvah

    • Meditatietrainingen

 Wij kijken in samenspraak met jou welke methodieken bij jou passen. 

 

Om aandacht te geven voor `jou´ als persoon, proberen wij om niet alleen therapie aan te bieden die op het geestelijke gericht is maar ook op het lichaam en het spirituele. Therapie gericht op het lichaam kunnen massages zijn en ademoefeningen. Spirituele therapie kunnen in verschillende vormen zijn, zoals Meditatie en zingevingsoefeningen. Massages, Tikvah, meditatietraining en spiritualiteit zijn extra pakketten erbij geboekt kan worden als je behoefte daaraan hebt. 

Na de coachings-en begeleidingssessie bij trauma kunnen we life-coaching aanbieden. Het is zodat jij verder het leven naar wensen kunt inrichten.​

Max duurtijd per sessie: 1 uur en 30 min

Prijs per sessie: € 90 (kan afwijken afhankelijk van inkomen)

Interesse? Neem contact met ons op voor een intakegesprek.

bottom of page