top of page

Neurofeedback Training (NeurOptimal®)

Training voor het brein ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling (Fitness voor het brein)

Wij bieden neurofeedback training met behulp van het geavanceerde Neuroptimal-systeem. Maar wat is neurofeedback eigenlijk?

Neurofeedback is een non-invasieve en drugsvrije methode die gericht is op het optimaliseren van de hersenactiviteit. Het is gebaseerd op het principe van neuroplasticiteit, wat betekent dat onze hersenen voortdurend kunnen veranderen en zich kunnen aanpassen.

Tijdens een neurofeedback trainingssessie worden sensoren op je hoofd geplaatst om de elektrische activiteit van je hersenen te meten. Deze informatie wordt vervolgens real-time verwerkt door het Neuroptimal-systeem. Het systeem analyseert de hersengolven en geeft feedback in de vorm van geluiden en/of visuele  signalen. De feedback die je ontvangt tijdens de trainingssessie helpt je hersenen om zichzelf te herorganiseren en efficiënter te functioneren.

Het doel is om de balans en coördinatie van de hersenactiviteit te verbeteren, wat kan leiden tot positieve veranderingen in verschillende aspecten van je leven, zoals concentratie, slaap, stressmanagement en emotioneel welzijn.

Wat NeurOptimal® uniek maakt, is dat het een dynamisch en adaptief systeem is. Het past zich voortdurend aan de individuele behoeften van elke persoon aan, waardoor het een gepersonaliseerde en effectieve training biedt.

Onze ervaren en gecertificeerde neurofeedback trainers begeleiden je gedurende het hele proces. Ze zullen je helpen om je doelen te identificeren en je ondersteunen tijdens de trainingssessies.

Neurofeedback training met NeurOptimal® is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen. Het is een veilige en niet-invasieve methode zonder bijwerkingen.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de voordelen van neurofeedback training, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te helpen op weg naar een betere hersenbalans en welzijn.

Twijfels? Veelgestelde vragen

bottom of page