top of page
De rivier oversteken

LIFE COACHING SESSIES

Haal het meeste uit je leven

Ben jij toe aan persoonlijke ontwikkeling, heb je moeite met grenzen stellen, weet je niet meer wat jou kenmerkt en wat je wilt, ervaar je veel stress in het leven en kan je er zelf niet meer uit komen?

 Niet getreurd, want dit is een normale reactie op ingewikkelde situaties/ervaringen. Bij `The center´ hebben wij jou op ons hart en kunnen wij met jou een traject aangaan waarbij je ontdekt hoe je je leven naar wensen kunt vormgeven. 

Wat kun je verwachten?

Vragen die centraal kunnen staan bij Life coaching:

 • Wat maakt mij echt gelukkig?

 • Hoe kan ik vanuit mijn waarden leven?

 • Waar ben ik goed in?

 • Wat kenmerkt mij?

 • Hoe kan ik omgaan met tegenslagen in het leven?

 • Hoe wil ik leven?

`jij staat centraal´:

Allereerst nemen wij de tijd om jouw behoeften en wensen in kaart te brengen en ontwikkelen wij in samenspraak met jou een traject dat hierbij aansluit. 

Bewustzijn/ perspectief en grip op het leven vergroten:

Wij onderzoeken vervolgens samen wat jouw patronen zijn, namelijk hoe jij omgaat met verschillende aspecten in je leven. Niet alleen proberen wij om je te helpen jouw patronen te ontdekken maar wij helpen jou ook om je perspectief te vergroten. Door de dingen die `goed gaan´ te ontdekken en te verbinden met dingen die `niet goed gaan´, om het geheel plaatje te zien en de situatie in zijn geheel te kunnen plaatsen. Om dit voor elkaar te krijgen helpen wij jou ook meer begrip te krijgen voor verschillende emoties die overheersend en verlammend kunnen voelen. Wij coachen jou bij het verwerken van deze emoties, helpen je te ontdekken hoe je ermee kunt omgaan zodat deze emoties in je voordeel kunnen werken. 

De bedoeling hiervan is om meer begrip  in jouw `doen en laten´ te bewerkstelligen, meer compassie  voor jezelf/ perspectief te vergroten en het ontwikkelproces te activeren. Dit om meer jouw bewustzijn en  grip op het leven te vergroten door minder uit de automatische piloot te reageren. 

Tot slot ondersteunen wij je te ontdekken wat jou kenmerkt als persoon, namelijk ontdekken wat jouw kracht is, waarden, behoefte, wensen enz. en hoe jij deze meer ruimte kunt geven in je leven. 

 

Werkwijze:

Wij gebruiken verschillende therapievormen zoals:

 • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

 • CMFT

 • IFNT (Insight Focused Neuro Therapy) 

 • Ter ondersteuning:

  • Neurofeedback Training

  • Tikvah

  • Meditatietrainingen

 Wij kijken in samenspraak met jou welke methodieken bij jou passen. 

Om aandacht te geven voor `jou´ als persoon, proberen wij om niet alleen therapie aan te bieden die op het geestelijke gericht is maar ook op het lichaam en het spirituele. Therapie gericht op het lichaam kunnen massages zijn en ademoefeningen. Spirituele therapie kunnen in verschillende vormen zijn, zoals Meditatie en zingevingsoefeningen. Massages, Tikvah, en spiritualiteit zijn extra pakketten erbij geboekt kan worden als je behoefte daaraan hebt. 

Na de coachings-en begeleidingssessie bij trauma kunnen we life-coaching aanbieden. Het is zodat jij verder het leven naar wensen kunt inrichten.​

Max duurtijd per sessie: 1 uur en 30 min

Prijs per sessie: € 90 (Kan afwijken afhankelijk van de inkomen)

Interesse? Neem contact met ons op voor een intakegesprek.

bottom of page